Machine Gun Kelly egyszer le akarta lőni magát, de a fegyver nem sült el

Egy töltött pisztolyt tett a szájába, miközben Megan Fox-szal telefonált. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Hamarosan dokumentumfilm jelenik meg Machine Gun Kelly-ről Life in Pink címmel, amiben többek között az is kiderült: a rapper 2020 júliusában, nem sokkal az édesapja halála után olyan rossz passzban volt, hogy majdnem lelőtte magát barátnője, Megan Fox távollétében.

El sem hagytam a szobámat, és kezdett minden nagyon, nagyon, nagyon sötét lenni. Megan Bulgáriába ment egy film forgatása miatt, én meg durván paranoiás lettem. Attól féltem, hogy valaki jönni fog és meggyilkol engem

idézte fel a történteket Kelly. Elmondta, hogy mindig egy töltött fegyverrel az ágya mellett alszik, és aznap valami „bekattant” nála.

Felhívtam Megant. Mondtam neki, hogy »nem vagy itt nekem«. A szobámban voltam, és teljesen kiakadtam rá. Betettem a pisztolyt a számba. És ordítottam a telefonban, miközben a cső a számban volt. És meghúztam a ravaszt, de a lövedék egyszerűen elakadt. Megan néma csöndben volt.

Kelly ekkor jött rá, hogy valami nincsen rendben. Ugyan azt nem pontosította, hogy az incidens alatt kábítószer befolyása alatt állt-e, de elmondta, hogy ekkor ismerte fel, hogy ideje leállnia a drogokkal. Menyasszonya és 12 éves lánya, Cassie is sok erőt adtak neki, hogy apaként és vőlegényként helyt tudjon állni. Megan Fox kezét idén januárban kérte meg egy egészen extrém gyűrűvel.

Kapcsolódó