Egy éve ilyenkor: VV Virág szexuális partnereinek számán meglepődtek a villalakók

Mint minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat.

Egy évvel ezelőtt már elég közel volt a Való Világ vége, a műsorról pedig sokat cikkeztünk. Tavaly február közepén két hír érdekelte leginkább olvasóinkat, mindkettő VV Virágról szólt.

Kapcsolódó

Elég sok embert érdekelt az is, amikor arról számoltunk be, több ezer embert nem engedtek be Németországba a határokon, mert szigorúbb ellenőrzéseket vezettek be az új koronavírus-variánsok terjedése miatt.

Kapcsolódó
Ezrével fordítják vissza az embereket a német határokon
Megtagadják a belépést az új koronavírus-változatok terjedése miatt.

A Nánási család Balatonakarattyán – ahol második otthonuk is van – nyitotta megy tavalyelőtt nyáron a kisboltját, ami ugyan üzletileg jó befektetésnek bizonyult, a környékbeliek nem örültek annak, hogy Ördög Nóráék neve annyi embert vonz az egyébként nyugodt településre.

Kapcsolódó

A végére egy bizarr hírt tartogattunk. Tavaly ilyenkor zárult le egy japán diáklány ügye a bíróságon, aki azért fordult a hatóságokhoz, mert az iskolában arra kényszerítették, hogy fesse az eredeti színére – szerintük feketére – a haját. A sajtóban meg nem nevezett diáklány kálváriája akkor kezdődött, amikor egyik nap az igazgatóhelyettes közelebbről megnézte magának a hajtövét, és azt állapította meg, hogy a barna nem az eredeti hajszíne. A valóság ezzel szemben az, hogy a lánynak tényleg természetes barna volt a haja, de az iskola elöljárói nem vettek tudomást erről a tényről.

Kapcsolódó
Nem hitték el, hogy ilyen a haja, ezért hajfestésre kötelezték a meghurcolt japán diáklányt
Kártérítést kap a tanuló, akit a haja miatt kizártak az órákról és a kirándulásokról is.