Egyszemélyes randioldalt fejlesztett – bejött

A St.Louisban élő Colin O'Brien egy barátja poénját valósította meg.
Kapcsolódó cikkek

Colin O’Brien mindent elkövet, hogy legyen végre barátnője.

Egy St. Louisban élő férfiról van szó, aki évek óta keresi élete szerelmét – sikertelenül. Most azonban talán megváltozik az élete, miután létrehozott egy weboldalt. Egy barátja korábban azzal viccelt, hogy kellene egy olyan randioldal, amelynek a kínálatában ő lenne az egyetlen férfi. És míg a haver csak poénkodott ezzel, O’Brien meg is alkotta a site-ot.

A DateColinOBrien.com (azaz: randizz-Colin-O-Briannel.com) oldalon Colin az egyetlen szereplő. Mindent megtudhatunk róla – a testsúlyától a Covid-oltása típusáig –, egy aloldalon még érveket is felsorakoztat, hogy miért érdemes vele randizni: jó a humorérzéke (ez mondjuk egyébként is hamar kiderül), szeret teniszezni, fontos számára a higiénia – és hasonlók. A rend kedvéért felsorol néhány ellenérvet, azaz rossz tulajdonságot is: például, hogy nem túl jól teniszezik.

A weboldal legviccesebb menüpontja a személyes ajánlások, ahol – akárcsak a könyveknél, filmeknél szokás – mások alkotnak véleményt  Colinról. Jelen esetben az anyukája, a barátai – de még egy olyan nő ajánlása is olvasható, akinek a lánya nem akart randizni a férfival:

Ő a tökéletes srác a lányomnak.

Colin O’Brien a Riverfront Times című lapnak elmesélte: hosszú évek óta sikertelenül keresgél a randioldalakon, ráadásul párkeresését a Covid is megnehezítette.

Most azonban fordulat jöhet: Colin randis site-ja a Tiktokra is kikerült, egy több mint 250 ezres nézettségű videó foglalkozott vele, így néhány nap alatt 150 nő jelezte neki, hogy szívesen randizna vele.