Ajándék pólót kapott a Disney World látogatója, mert túl kihívó volt a felsője

A park alkalmazottjai nemcsak felszólították a cserére, hanem még az ajándékbolthoz is elkísérték. A fiatal nő annyira felhábordott ezen, hogy az egészet rögzítette, és meg is osztotta a TikTok-profilján.

Alyssa Schueller a floridai Disney Worldhöz tartozó Epcot vidámparkban vendége volt a múlt héten, ahol egy testét nem túlságosan takaró felsőt viselt. A park alkamazottjai ezért odamentek hozzá, és megkérték, hogy szerezzen magának egy pólót az ajándékboltból, és viselje azt, különben el kell küldeniük a vidámpark területéről. A park dolgozói még el is kísérték a boltba, és egy ajándékutalványt is a kezébe nyomtak, hogy azzal fizesse ki a pólót.

A fiatal nőt – akinek a történetéről a New York Post számolt be – azért háborította fel ez az egész annyira, hogy az alábbi TikTok-videóval dokumentálta a történetet, mert előtte a szintén a Disney Worldhöz tartozó Animal Kingdom, azaz magyarul Állat Királyság nevű parkban volt, ahol senki nem szólt rá a felsője miatt.

Illetve miután rászóltak, hogy vegyen fel egy pólót, visszament az Állat Királyságba, ahol továbbra sem volt probléma az eredeti felsőjével.

@alyssaschueller

##disney ##epcot ##freeshirt ##disneyworld

♬ Castaways - The Backyardigans

Schueller a pénteki videójával arra szeretné ösztönözni a Disney Worldöt, hogy legyenek következetesebbek a park öltözködési szabályai terén.

A Post szerint a Disney World honlapján azt írják az öltözködési szabályokról, hogy a vendégeknek mindig megfelelő ruházatot kell viselniük, beleértve a cipőt és a felsőruházatot is.

A parkok hétköznapi, családközpontú környezetet jelentenek. A Disney-élmény fontos része annak biztosítása, hogy a parkok családbarátak legyenek. Ennek szellemében arra kérjük Önt, hogy mérlegeljen és használja a józan eszét. A Disney fenntartja a jogot, hogy elküdje vagy megtagadja a beengedését azoknak, akik nem megfelelőnek ítélt ruházatot viselnek, vagy úgy vannak felöltözve, hogy azzal ronthatják más vendégek tapasztalatait

– hangzik a leírás a park honlapján.