„Sokan fognak ma szexelni” – szeretkezési hullámot okoz a mai napfogyatkozás

Felkorbácsolja az érzelmeket.
Kapcsolódó cikkek

Azt hiszem sok gyerek fog születni kilenc hónap múlva

– jelentette ki a news.com.au című ausztrál lapnak egy ismert asztrológus. Rose Smith közlése szerint óriási szexhullámot indít el a mai napfogyatkozás, köszönhetően annak, hogy közel esik egy holdfogyatkozáshoz, és a két jelenség együttes ereje nagy hatással lesz a párokra. Annak ellenére, hogy azt Ausztráliából nem lehet majd látni.

Smith szerint az érzelmeket felkorbácsoló égi jelenségek hatása nem csak abban lesz érezhető, hogy a párok sokat szeretkeznek, de szakításokhoz is vezethet.

Sok szexelés lesz, de a párok szakíthatnak is, mert az érzelmeik miatt túl hamarjában és túlságosan türelmetlenül cselekszenek

– közölte az intuitív asztrológus.

A napfogyatkozás magyar idő szerint déli 12 óra után pár perccel kezdődött, és a csúcsa 12 óra 45-kor volt, és hazánk területéről részleges fogyatkozást láthatunk. Részleges napfogyatkozást legközelebb 2022. október 25-én láthatunk Magyarországról. A legközelebbi gyűrűs napfogyatkozást 2075. július 13-án, a következő teljes napfogyatkozást pedig 2081. szeptember 3-án figyelhetjük meg.