Az újságban megjelent bejelentésből tudta meg, férjének van egy másik családja

Egy véletlennek köszönhetően tudta meg, milyen hazugságban élt majdnem tíz éven át tartó házassága alatt.
Kapcsolódó cikkek

Sokkoló történetet osztott meg egy nő a TikTokon, arra a kérdésre, miként tudta meg, hogy párja megcsalja. A névtelenül nyilatkozó nő ugyanis nemcsak azt tudta meg, hogy a férje megcsalja, hanem azt is, hogy van egy másik családja – írta a Mirror című brit bulvárlap.

A nő a videóban elmondta, hogy az újságból jött rá, amikor a születésekről szóló oldalt olvasta, és ott meglátta férje nevét, mint édesapát. Mint mondta, férjének egyedi neve van, és rögtön tudta, hogy csak ő lehet.

Mivel a születésről szóló bejelentésben ott volt a kórház neve is, ahol a gyerek született, a nő megnézte a kórház weboldalát, ahol beírta a férje nevét, és meg is találta az újszülött fényképét. Sőt, az is kiderült, hogy pár évvel korábban egy lánya is született a másik nőtől.

A Mirror cikke szerint a nő ezután több videót is feltöltött, amiben elmondta, hogy ezt megtudva azonnal elköltözött három gyerekével egy szállodába. Majd, amikor végiggondolta addigi életét, nyilvánvaló jeleket talált arra, hogy férje megcsalja: sok érthetetlen túlóra, hiányzó fizetések, sok késő esti vacsorázás.

A nő elmondta, hogy azóta már boldog házasságban él egy másik férfival, akivel nyolc éve vannak már együtt.