Szexszimbólumnak tartják, de már nem is emlékszik, milyen az orgazmus

Meglepő vallomást tett Carol Abranches brazil modell, aki Rio de Janeirot képviseli majd hazája híres, Miss BumBum nevű szépségversenyén. Azt mondta, bár a külseje alapján szexszimbólumnak tartják, ő maga már nem is emlékszik arra, milyen egy orgazmus.

Attól, hogy valaki a szexuális kisugárzásából él, még nem biztos, hogy minden rendben van a szerelmi életével. Carol Abranches brazil modell például nagyon vágyik már egy megfelelő társra, ugyanis tíz éve nem élt át orgazmust senkivel – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Abrances problémáit a hűtlen partnerek okozzák. Azt mondja, a teste csak akkor képes orgazmusra, ha tudja, hogy száz százalékig megbízhat a partnere hűségében, de a férfiak, akikkel összehozza a sors, rendre megcsalják.

Egyelőre azonban nem a párkeresés áll a brazil modell életének középpontjában, hanem a Miss BumBum szépségverseny, amit júliusban rendeznek majd. A verseny zsűrije 27 induló közül választja ki azt, akinek a legszebb hátsófele.

A Miss BumBum tíz évvel ezelőtt, 2011-ben indult, azóta egyre nagyobb a felhajtás, és egyre több botrány robban ki körülötte. Előfordult már például, hogy a második helyezett az eredményhirdetéskor, a színpadon esett neki a győztesnek.

Kapcsolódó
Óriási botrány az utolsó popsiszépségversenyen Brazíliában
Nekiesett a második helyezett a győztesnek a színpadon.