Jövő héten nyitnak a teraszok, a táplálkozási szakértő szerint ezekkel kúráljuk másnaposságunkat

Ha véletlenül több ital billenne a szánkba, mint terveztük.
Kapcsolódó cikkek

Angliának sok minden hasonlósága, és legalább ugyanennyi különbsége van Magyarországgal. Hasonlóság, hogy mindkettőben elharapódzott a koronavírus-járvány, hasonlóság az is, hogy nagyjából egyszerre enyhítenek a korlátozásokon. Különbség, hogy ezt a járvány egy eléggé másik pontján teszik, míg Magyarországon az elmúlt 24 órában egymillió főre még mindig több mint 550 embernek lett pozitív a tesztje, és 26 ember halt meg, addig az Egyesült Királyságban egymillió emberre 24 óra alatt 36 új eset jutott és csak egy „fél” ember halt meg (egymillió lakosra 0,56 haláleset jut).

Kapcsolódó

Mindenesetre az enyhítésekre reagálva, pontosabban valószínűleg arra, hogy a briteknél újra megnyithattak az éttermek és a kocsmák teraszai, egy táplálkozási szakértő, Sian Baker a Mirrornak elmondta, mire figyeljünk, ha a nyitást sikerül erősebben megünnepelni és másnaposak leszünk.

Hét ételt sorol fel, ami jól jöhet, de kiemeli, hogy a hidratálás a legfontosabb, már két alkoholos ital között is jó, ha megiszunk egy vizet is.