Koporsót szállító halottaskocsival álltak meg a McDonald’s-nál

Egy brit nő kiakadt. Talán kicsit túlzottan is.
Kapcsolódó cikkek

Rettenetesen kiborult egy angol nő, amikor meglátta, hogy egy temetkezési vállalat alkalmazottai megállnak egy gyorsétteremnél.

Az Indian Funeral Directors halottaskocsija – benne egy koporsóval – leparkolt egy Aylesfordban (Kent, Anglia) található McDonald’s-nál; a felháborodott asszony, Deborah Carlisle akkor készített fotókat a cég munkatársairól, amint épp vitték magukkal az elvitelre kért ételeket a járműhöz.

A nő szerint az alkalmazottak mintegy fél órát töltöttek a gyorsétteremben, mielőtt továbbindultak volna a családhoz az elhunyt holttestével. A Daily Mail azt írja, Carlisle „egész nap sírt” az eset után. A nő nem hagyta annyiban: felhívta a temetkezési vállalatot, hogy panaszt tegyen. A lap szerint az Indian Funeral Directors vezetője elmagyarázta a nőnek, hogy

beosztottai aznap hajnali 5-kor keltek, hogy elkerüljék a dugót; először a családhoz kellett vinniük a koporsót a halottal, de mivel az egyik alkalmazott cukorbeteg, engedélyt kértek az ügyféltől, hogy útközben megállhassanak enni – épp az elhunyt családja javasolta nekik az útba eső McDonald’s-ot.

A cégvezető szerint az asszony nem fogadta el a magyarázatot, sőt azzal fenyegette, hogy bezáratja a vállalkozását. A nő szerint az említett alkalmazottnak vinnie kellett volna magával ételt. A rendkívül aktív asszony azt mondta:

Nekem is vannak diabéteszes barátaim, és ők meg tudják oldani az ilyesmit.

Vajon mit szólt volna, ha a McDrive-ba állnak be a halottaskocsival?

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Elvitték a virrasztásról a koporsót, a holttestet a földön hagyták
Nem gyűlt össze elég pénz, azonnal cselekedtek.