A Bosszúállók egymásra licitálva lepik meg a kisfiút, aki megmentette a húgát egy kutyától

Saját testi épsége árán védte meg a kishúgát egy megvadult kutyától a hatéves Bridger Walker. A nagynénje szerette volna elérni, hogy kisfiú bálványai, a Bosszúállók színészei értesüljenek a történekről és gratuláljanak Bridgernek. A terv bevált, a sztárok egymásra licitálva tesznek különleges ígéreteket a fiúnak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hatéves Bridger Walkerre és a kishúgára nemrég rátámadt egy megvadult németjuhász-keverék. A kisfiú a kutya elé ugrott, hogy az állat inkább őt harapja meg a testvére helyett. Bridger később azt mondta, arra gondolt, ha kettejük közül valakinek meg kell halnia, inkább ő legyen az.

A gyerekek történetét és fotóikat a nagynénjük osztotta meg az Instagramon. Nikki Walker azt kérte az emberektől, hogy osszák meg minél többen a posztjait, hátha azok eljutnak Bridger nagy kedvenceihez, a Bosszúállók színészeihez.

A terv bevált: először az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans hívta fel a kisfiút videotelefonon, és megígérte, hogy elküldi neki a Kapitány pajzsát ajándékba.

Nem sokkal később a Pókembert alakító Tom Holland és a Vasembert megformáló Robert Downey Jr. hívása is befutott – látható a LadBible című brit bulvárlap Facebook-videójában.

Downey azt mondta, mindenképpen szeretne menőbb meglepetést adni egy vacak pajzsnál, így megígérte Bridgernek, hogy elmegy a következő születésnapjára és valami különleges meglepetést ad neki.

Tom Holland pedig tovább emelte a tétet azzal, hogy meghívta Bridgert a következő Pókember-film rövidesen startoló forgatására.