Kemény üzenetet küldött az anya, aki nyíltan füvezik a gyereknevelés mellett

Egyáltalán nem tartja magát rossz szülőnek.

Korábban már mi is írtunk Caitlin Fladagarről, arról a kanadai édesanyáról, aki nyíltan vállalja, hogy rendszeresen füvet szív, miközben gyermekeit neveli. A kijelentéseivel sokakat megbotránkoztatott, még úgy is, hogy a tengerentúlon sokkal nagyobb elfogadás övezi a fűfogyasztást.

A Ladbible szúrta ki, hogy a nő újra jelentkezett, és az Instagramján osztotta meg mintegy 330 ezer követőjével  a gondolatait úgy,

hogy a szöveg mellé egy olyan fotót posztolt, melyen egy „Először szívok, utána csinálom a dolgaim” feliratú pulcsit viselt.

Fladagar azt írta, egyáltalán nem tartja magát rossz szülőnek azért, mert néha elszív egy füves cigit. Bár legtöbbször akkor gyújt rá, mikor a gyerekei alszanak, volt már rá példa, hogy napközben is füvezett. Ezzel azonban soha nem az a célja, hogy betépjen, csupán relaxálni próbál.

Emlékszem, mikor először volt rajtam ez a pulcsi nyilvános helyen. Egy áruházban voltunk, körülöttem csupa nő, olyan pólókban, mint »Én borozós anya vagyok«, meg »Addig semmit nem csinálok, míg a poharam ki nem ürül«, mégis mindenki engem bámult. Egy pénztáros meg is kérdezte, hogy szerintem biztonságos-e betépni a gyerekek mellett. Miért gondolja mindenki egyből azt, hogy ez egyet jelent azzal, hogy úgy betépek, hogy nem leszek képes funkcionálni?

– teszi fel a kérdést posztjában a nő, kiemelve, hogy a marihuánának világszerte közismert a nyugtató hatása, ő is csak ezért fogyasztja. Ez viszont nem jelenti azt, hogy egész nap a kanapén fekszik és nem foglalkozik a gyerekeivel.  Posztja három nap alatt közel 15 ezer lájkot kapott az Instagramon, és rengeteg kommentelő állt ki mellette, többen arról is érdeklődtek, hogy hol lehet beszerezni a képen látható pulóvert.

A poszt egyébként az „Üdvözlettel, egy rohadt jó anya, aki rengeteg füvet szív” sorral zárul, amivel nagyon úgy tűnik, hogy Fladagar egyszer s mindenkorra rövidre zárta a témát.