Óriási ötlettel győzte le a magányt az arizonai nő

Élő chat. De szó szerint.
Kapcsolódó cikkek

A koronavírus-járvány miatt az utóbbi hetekben a kézzelfogható, offline világunkból amit lehetett, áthelyeztünk online-ba. Az interneten tanul a gyerek, videókonferencián tartjuk a munkahelyi megbeszéléseket, sőt egyesek az esküvőket is.

Karanténvilág: már az esküvő is videókonferencián zajlott
A lagzit elhalasztotta a floridai pár, de a szertartásról nem akartak lemondani.

Sok mindent pótolnak ezek a lehetőségek, de nem tudják megközelíteni sem az érzést, amit egy találkozás, egy valódi beszélgetés nyújt. Nem csoda, hogy van, aki mégis megpróbálja valahogy visszahozni a hagyományos társalgást, monitor és internet-hozzáférés nélkül.

Egy arizonai nőről van szó, aki kitalálta, hogy élő chatszobát csinál.

A Phoenixben élő nőnek nemrég meghalt a kutyája, így teljesen egyedül kell átvészelnie ezt a mindenki számára megterhelő időszakot. A nő – akinek nevére nem derült fény az alábbi riportban – úgy érezte, el van zárva a világtól,ezért nyitott egy ablakot. Kitett egy széket a házától néhány méterre (figyelve az elvárt társadalmi távolságtartás mértékére), és egy Live Chat feliratú táblát, amely a nyitott ablakára mutatott.

És az emberek egymást váltják a széken: a szomszédok, de még vadidegenek is leülnek, hogy beszélgessenek az ablakban álló nővel. És nemcsak az ötletgazda, de valamennyi beszélgetőtársa, aki távozik az élő csevegés után, sokkal kevésbé érzi magát elszigeteltnek.