Egy éve ilyenkor: „Ha csak napi egy ütést kaptam, az már egy remek nap volt”

Minden héten összeszedjük azt az öt cikket, ami egy évvel korábban leginkább érdekelte az olvasóinkat – most is így tettünk.

2019. március 3-án rövid ideig tartó betegség után hunyt el a népszerű táncdalénekes, parodista-színész, Koós János. Életpályáját, legjobb videóit alábbi cikkünkben megtalálja, ahogy az utolsó vele készített interjúnkat is.

Meghalt Koós János
A táncdalénekes 81 évesen, rövid ideig tartó betegség után hunyt el.

Alex Skeel az első olyan férfi az Egyesült Királyságban, akinek a párját párkapcsolaton belüli erőszak miatt ítéltek el. A férfi egy dokumentumfilmben mesélt a szörnyű élményeiről: barátnője kalapáccsal ütötte, éheztette, leforrázta.

„Ha csak napi egy ütést kaptam, az már egy remek nap volt”
Alex Skeel hónapokon keresztül élt bántalmazó kapcsolatban, barátnője kalapáccsal ütötte, éheztette, leforrázta. A megpróbáltatásairól dokumentumfilm készült.

Egy hároméves kislányt mentővel kellett kórházba szállítani súlyos fejsérüléssel. Az óvónő azt állította, hogy a kislány elcsúszott a szőnyegen, és úgy verte be a fejét. A sérülés komolysága miatt ezt a szülők nem akarták elfogadni, és miután látták a biztonsági kamera felvételét, beigazolódott a megérzésük.

Az óvónő azt hazudta, a 3 éves kislány csak elesett, aztán a szülők elszörnyedve nézték a videót
Mentővel vitték kórházba a súlyos fejsérülést szenvedett gyereket az amerikai oviból. Most már a rendőrség nyomoz az ügyben.

A Tényekben annak műsorvezetőjét, Marsi Anikót azért kapcsolták élőben, hogy mesélje el, hogyan van a férje, Palik László.

Ennél szürreálisabb dolgot még nem láttunk a magyar televíziózás történetében
A TV2 híradósát kapcsolták, hogy számoljon be férje, Palik László rosszullétéről egy karibi szigetről.

Az alábbi cikk címéhez előzetesen keveset tudunk hozzáadni, talán annyit, hogy a Toplista című műsorban volt a plasztikai műtétekről szó, többek között Kelemen Annával és Geronazzo Máriával kapcsolatban.

Ilyen volt Geronazzo Mária a temérdek plasztikai műtét előtt
Ő és Kelemen Anna lesznek a Toplista következő témái.