Erotikus fotók miatt mindenét elvesztette a szibériai hivatalnoknő

A közbeszerzésekért felelős munkatárs bűne az volt, hogy elindult a Playboy által indított versenyen.
Kapcsolódó cikkek

Néhány fotó miatt az állásától és a lakásától is el kellett búcsúznia egy orosz hivatalnoknak.

Anna Anufrijeva a szibériai Tyumeny városának köztisztviselője volt, a közbeszerzésekért felelt. Egészen a közelmúltig, amikor is kiderült, hogy részt vett a Playboy pályázatán. A 27 éves nő beküldött néhány erotikus fényképet Az év lánya 2019 versenyre, majd amikor ez kitudódott a munkahelyén, olyan hangulat alakult ki körülötte, hogy végül felmondtak neki.

A botrány miatt azonban egyelőre máshol sem tudott elhelyezkedni, sehol nem fogadják szívesen – írja a RIA Novosztyi.

A lakáshitelét nem tudta tovább fizetni, így a legfrissebb Instagram-posztban már arról számol be, hogy el kellett adnia első saját ingatlanát. Így búcsúzik a lakástól a kép mellett, amelyen barátnőjével ülnek kabátban az üres lakásban:

Amikor megláttam, tudtam, eldöntöttem, hogy az enyém lesz. Sok mindenen keresztülmentünk együtt. Tanúja volt a könnyeimnek, gondolataimnak, hallotta, ahogy énekelek, ahogy nevetek. (…) Az első lakásom. A saját projektem, a lelkem. Imádom minden porcikádat, minden szegletedet. Bocsáss meg, hogy óvatlan voltam, ez azért van, mert sok mindenre nem vagyok képes, például segítséget kérni valakitől. Köszönök mindent. Örökké emlékezni fogok rád.

Az eset után az orosz Playboy magazin közölte: a lap sajnálatosnak tartja, hogy egy erotikus képsorozat megjelentetése a mai napig kockázatos lépés a nőknek, ami problémákat vonhat maga után. A Playboy emlékeztet rá, hogy

a női testben, szexualitásban és abban, hogy a nő a saját szabad akaratából dönt a testéről, semmi szégyellnivaló nincs.