Kis Grófóhoz mentőt hívtak hasfájása miatt

„Nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom.”
Kapcsolódó cikkek

Az énekes nemrég rövid látogatás tett egy kórházban, miután rosszul érezte magát egy hosszú nap után. A baj azonban nem túl nagy.

Megszületett Kis Grófo harmadik gyereke, Tünde
Csak "kis hercegnőként" emlegeti a mulatós sztár.

Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak. Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba

– mesélte a Blikknek Kis Gófo, akit érkezése után hat órával már haza is küldtek.

A családomnak megígértem, megpróbálok lassítani, mert halálra rémültek. Édesapám is, aki a hír hallatán messziről rohant be hozzám a kórházba. A feleségemről nem is beszélve, aki a picivel otthon izgult értem. Az a baj, hogy nem szeretek csalódást okozni a közönségemnek, arról szó se lehet, hogy lemondjak egy bulit, és nemet is nehezen mondok. Van, aki egy évre előre foglalt le, mert a fiának az a vágya, hogy találkozzon velem a születésnapján. Egy ilyen apukának mit mondhatnék?

Kiemelt kép: Facebook/Kis Grófo

Címkék: kis grófo