Megvették a bútorokat, amelyeket állítólag egy gonosz lélek szállt meg, azóta egy nyugodt éjszakájuk sem volt

Ez történik, amikor a vevő nem hisz az eladónak.

Az amerikai Fox News számol be arról a nem mindennapi történetről, amelynek a főszereplői két berendezési tárgy, egészen pontosan egy ágy és egy kredenc, amelyeket állatólag megszállt egy gonosz lélek. Elizabeth Brady, az áruház vezetője elmondta, hogy már a második tulajdonos hozza vissza a bútorokat, bizonyos problémák miatt. A legtöbben nem hisznek az efféle dolgokbanm sokan csak két szép, klasszikus bútort látnak, amikért nem kell teljes árat fizetni.

A második visszahozatal után a boltban úgy döntöttek, hogy előre felhívják a vásárlók figyelmét, hogy a bútorokat valószínűleg megszállta az ördög, így mindenki csak a saját felelősségére vásárolja meg azokat. 

Azt persze nem lehet tudni, hogy valóban az ördög szállta-e meg az ágyat és a szekrényt, de az biztos, hogy a családok mindig ugyanarra panaszkodtak: visszatérő rémálmokkal voltak kénytelenek megküzdeni, amíg a tárgyak közelében aludtak és a lakásban élő állítok idegesebbek, feszültebbek voltak, amikor az ágyon, vagy mellette tartózkodtak.

Az elátkozott tárgyaknak egyelőre nincs új gazdája, de lehet, ezután senki nem akarja őket elvinni majd.