Durván félreértette a munkaközvetítő, mi is az ő munkája

Visszaélt a helyzetével.

Egy decemberi estén üzenetet kapott a munkanélküli, 23 éves kertésznő egy munkaközvetítőtől, hogy talált neki egy állást. Azonban valószínűleg nem olyan ajánlattal kereste meg, amit a lány álommunkának nevezne.

Azt írta nekem, hogy jól nézek ki, és szívesen fizetne nekem szado-mazo szexért.  200 frankot ajánlott egy óráért

– nyilatkozta a nő a svájci Blicknek. A cikkben álnéven Noëminek nevezett nő erre visszaírt, hogy boldog párkapcsolatban él, és többször is megkérte, hagyja már békén. A férfi – álnevén Michael – azonban nem hagyta, többek között olyanokat írt, kérdezett, hogy

Te domináns, vagy inkább engedékeny vagy? (…) Úgy nézel ki, mint egy domina. Minden bőrfelszerelést megvennék neked.

És még számos másik üzenetet is küldött azon az éjszakán, így hogy kötözze ki vagy hogy adja el neki a bőrnadrágját.

Pár nappal később a rendőrségen Noëmi feljelentette a férfit, elvitte a kinyomtatott üzenetváltásukat is, ami 16 oldalt tett ki. Két hónappal később értesítették róla, hogy Michaelt 1200 frank, vagyis 333 ezer forint megfizetésére kötelezték.

Noëmit egyébként nem ismerte a férfi, az arbeit.swiss nevű álláskereső oldalon találta meg, ott pedig megtalálhatók a munkát keresők adatai, ha azt engedélyezik, így könnyebben elérhetik őket azok a munkaközvetítők, akik komolyan egy állással keresnék meg őket. MEg úgy tűnik azok a munkaközvetítők is, akik a munka mellett szórakozni is szeretnének.

Kiemelt kép: iStock