Nyílt nap a MOM Szent Magdolna Magánkórházban! (X)

Igazán különleges eseményen vehetünk részt március 9-én, szombaton, hiszen nem túl gyakori, hogy egy magánkórház nyílt napot tart.

A MOM Szent Magdolna Magánkórház Buda zöldövezeti részén, a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén található. Ezen a tavaszi napon pedig, nemcsak a kórház nyitja meg kapuját, hanem arra is lehetőségünk nyílik, hogy betekintést nyerjünk a jövőbe is.

Megismerkedhetünk azokkal az innovatív orvosi technológiákkal, amelyek az egészségünk, a szépségünk, és nem utolsó sorban a fájdalmaink csökkentésének érdekében kerültek fejlesztésre.

A magasan szakképzett orvosok, széleskörű tapasztalataikkal és szakmai tudásukkal várják a látogatókat, hogy a XXI. század orvosi technológiáit elénk tárják.

A nyílt napra érkezők számára bemutatásra kerül a nemrég elkészült, a legújabb orvosi-rehabilitációs felszereléssel rendelkező Fájdalom Klinika is. Ma már nem kell megtanulnunk együtt élni a fájdalommal, hiszen világszínvonalú kezelések érhetőek el a fájdalomcsillapítás terén is. Ennek részleteiről, a MOM Szent Magdolna Magánkórház kiváló intenzív terápiás és fájdalomcsillapító szakorvosai, Dr. Rácz Edit és Dr Stogicza Ágnes előadásait is meghallgathatjuk.

Arra is választ kaphatunk, hogy milyen alternatív lehetőségek állnak rendelkezésre, ha fiatalodni szeretnénk. Nem biztos, hogy kés alá kell feküdni. Az ULTHERAPY noninvazív esztétikai kezelésről Dr. Sinka-Pálinkás Rita, bőrgyógyász, venerológus, kozmetológus főorvos fog beszélni.

Milyen a szép mosoly? Milyen negatív hatásai vannak a szervezetünkre a nem megfelelő állkapocs pozíciónak? Mi is az a Smylist Módszer? Hogyan történik a funkcionális és esztétikai szoftveres mosolytervezés? Ezekről a kérdésekről, a módszer megalkotója, a MOM Dentál kiváló fogorvosa Dr. Csillag Mária tart tájékoztatót.

Kevesen tudják, hogy Magyarország a 8. hely, ahol már elérhető a teljesen egyénre szabott térdprotézis. Dr. Domán István Ph.D., a magánkórház nemzetközileg elismert ortopéd sebésze szerint ez a legjobb módszer arra, hogy a beültetések utáni panaszokat elkerüljék a páciensek, hiszen: “CT vizsgálat alapján a legújabb technológiai fejlesztések segítségével, mint például a 3D nyomtatás, egy teljesen egyedi, „custom-made”, vagyis egyénre szabott, méretben, formában és minden egyéb paraméterében pontosan a páciens csontozatához igazodó protézis kerül beültetésre. A beültető eszközök is egyedileg készülnek és egyszer használatosak, így a műtéthez csak néhány kiegészítő eszköz szükséges.” Dr. Domán István Ph.D előadásából többet is megtudhatunk a ConforMIS egyénre szabott térdprotézisről, és az OPS technológiáról is, ami mozgásanalízis alapján, a csípőprotézis egyénre szabott beültetésével foglalkozik, amelyet kiegészítve minimál invazív lágyrész technikával, a jelenleg elérhető legjobb megoldás ezen a területen.

A MOM Szent Magdolna Magánkórház szeretettel meghívja a NYÍLT NAPJÁRA, egy informatív és innovatív technológiákat bemutató találkozóra.
2019. március 9.-én 10:00 órától.
Kérjük, a Nyílt Napon való részvételhez regisztrálja érkezését IDE KATTINTVA

Címkék: nyílt nap