Plágiumbotrányba került a leghíresebb péniszfutó

Plágiumbotrányba került egy pöcsöket rajzoló futó.

Mi is akkor foglalkoztunk Dick Run Claire-rel, amikor a Vice megkereste, hogy miért fut pöcs alakban évek óta. Az Instagramon már majdnem ötvenezer követője van, ő pedig lelkesen keresi a Google Mapsen a kritériumainak megfelelő útvonalakat. A Mashable viszont kiderítette, hogy két Claire nevű nő is ugyanazt a hobbit választotta, és egyikük plágiumbotrányba került.


A Vice cikke után jelentkezett Claire Wyckoff, aki Twitteren követelte magának az elsőbbséget.

Ez a nő követ, és ellopja a futásaimat, ti pedig híressé tettétek. Google-özzetek le, nézzetek utánam! Le tudnátok venni a cikket vagy tudnátok írni egy anyagot a fasz futás-lopásról? Köszönöm.

A vetélytársa, Claire Pisano azzal védekezett, hogy először a Facebookra posztolt, és a barátai viccesnek találták, úgyhogy néha megismételte a játékot, de az Instagramra csak egy évvel később költözött. Wyckoff az Instagramon az eredeti fasz futóra változtatta a nevét, plágiummal vádolja névrokonát, miszerint ő már 2014 óta péniszek szerint sportol. Úttörőnek nevezi magát, amiért művészi szintre emelte a tevékenységet.


A magát elsőnek nevező Claire először arra is büszke volt, hogy Pisano 2018-ban őt is lájkolta: „Nagyon sok ember szeretne pöcsöket futni, és fussanak is!” csak akkor pöccent be, amikor a követője túlságosan népszerű lett. De itt még mindig nincs vége a történetnek, OG Claire nyomatékosította, hogy ő a kreatív szakmában dolgozik, és egy író vicceit sem illik ellopni.

De ahogy Claire 2 – és mások is a Twitteren – felhívta Claire 1 figyelmét, egyikük sem volt az első, az emberek elég régen felfedezték, mennyi lehetőség rejlik a futós applikációkban, és nem kéne ezt ilyen komolyan venni.

Kiemelt kép: Instagram