Öröm nézni, ahogy egy anyuka elbánt az autóját ellopni akaró suhanccal

Kitépte a volán mögül, majd a földre teperte, és meg is verte, majd addig tartotta fogva, amíg ki nem értek a rendőrök.
Kapcsolódó cikkek

Üdvözöllek a kib****tt Bronxban!

Ezt üzente egy autólopáson kapott fiatalnak egy nő, aki videóra vette, hogyan bánik el a tolvajjal egy egyedülálló anyuka New York egyik híresen kemény negyedében.

A videón már azt látni, amikor a 49 éves nő már kitépte a vezetőülésből a férfit, akit megvert, majd fogva tartott, egészen addig, amíg oda nem érkeztek a rendőrök, hogy letartóztassák.

Az eset kedden reggel történt, amikor Tihisha Jones iskolába akarta vinni ötéves fiát – közölte az ABC 7 televízió. Amikor odaértek az autóhoz, a nő látta, hogy egy fiatalember ül a volán előtt, és a kábelekkel babrál.

A nő először az utas oldali ajtót nyitott ki, majd átment a másik oldalra, kikapta a fiatalt az autóból, és a beszámolók szerint jól elverte. Majd, amikor megpróbált elmenekülni, a nő a földre szorította, és nem engedte el a rendőrök megérkezéséig.

Jones az ABC7-nek elmondta, azért reagált ilyen dühösen, mert elege lett. Elmondása szerint egy héttel korábban valaki betörte az autója egyik ablakát, az azelőtti héten pedig a hátsó spoilert lopta el valaki. Így a saját kezébe vette az ügy elintézést.

A férfi, a 19 éves Bernardo Santiago ellen lopás, és lopott tárgy birtoklása vádjával indítottak eljárást a rendőrök.