A semmiből teleportált egy gyerek a híradós bejátszás hátterébe

A BBC News egy nővel csinált interjút az utcán, amikor a háttérben valami nagyon furcsa dolgot szúrtak ki a nézők.
Kapcsolódó cikkek

Teleportáló gyerek tartja lázban az embereket. Már több mint másfélmilliószor nézték meg a Twitteren a TewkesburyLeak nevű felhasználó videóját, amin azt lehet látni, ahogy a semmiből váratlanul egy kisgyerek jelenik meg a BBC News egyik felvételén, a háttérben.

Egy semmiből előtűnő szellemautó tartja lázban a netet
Újabb hihetetlen videóval ajándékozta meg a világot egy, az orosz autókban szinte mér kötelezően ott lévő szélvédőkamera.

A brit közszolgálati adó stábja egy nővel készített interjút az utcán, a Theresa May brit miniszterelnök ellen indított bizalmatlansági szavazásról. A kisfiú a bejátszás végén jelenik meg, a bal alsó sarokban, a nő mellett. Látszólag a semmiből. Pont úgy, mintha csak oda teleportált volna.

Persze azonnal megindultak a spekulációk. A gyerek csak karácsonyra érkezett haza Roxfortból, a Kiválasztottak egyikét látjuk, vagy egy mutánst az X-menből.  Mások a Tardis hangját vélték hallani a háttérben, és persze jöttek az utalások az X-Aktákra és az Alkonyzónára és a Star Trekre.

De a mókának gyorsan vége lett. Még mielőtt igazán belelendülhettek volna az összeesküvés-elméletekbe az emberek, szakértők közbeléptek, és elmagyarázták, amit egyébként valószínűleg mindenki sejtetett.

Hogy természetesen nem egy teleportáló gyereket lehet látni, hanem az egész csak egy vágási hiba.