Az megvolt, hogy Ashlee Simpsonnak Diana Ross az anyósa?

Diana Ross családi képén rábukkantunk egy ismerős arcra.

Amerikában éppen Hálaadás van, ami az egyik legnagyobb ünnepük, és olyan számunkra teljesen idegen dolgokkal jár ez, mint a Macy’s hálaadásnapi utcaparádéja. Itt keltett feltünést az énekeslegenda, Diana Ross, és egyébként több híres embert is tagjai közt tudó bő családja – adta hírül a PageSix. Az tudott volt, hogy Tracee Ellis Ross, a Feketék-fehéren című vígjátéksorozat Golden Globe-ot nyert színésznője az énekesnő lánya, az viszont talán újabb információ, hogy Jessica Simpson  tesója, Ashlee Simpson Ross veje, mivel egyik fiával jár éppen, és természetesen ő is ott volt a parádén. Sőt, nem csak ott volt, de követte a családi dresscode-ot, ugyanis az egész család tetőtől-talpig fehérbe volt öltözve, lenyúlva és valamennyire kisajátítva ezzel az egész eseményt.

Simpson egyébként a Fall Out Boy gitárosával, Pete Wentzcel élt korábban házasságban, egy közös gyerekük is született, de 2011-ben csúnya válással zárult az a kapcsolat.

Simpson és Wentz egymásnak esnek a gyerekért
Ashlee Simpson és Pete Wentz nem kívánnak kulturált módon megegyezni kisfiuk felügyeleti jogát illetően, inkább a bíróságon esnek egymásnak.

Kiemelt kép: Noam Galai/FilmMagic