VV9: Hiába szexelt két nap után, Cintikét hazaküldték a nézők

A helyére két új embert költöztettek be, sőt, még kiválasztást is tartottak a lakók.

Egy hete tart a ValóVilág 9. szériája, és máris kiraktak valakit a villából, aki helyett azonnal be is költöztettek két másik embert. Sőt, kiválasztást is tartottak, ami azt jelenti, hogy a következő héten rögtön párbaj is lesz. Pörögnek az események.

Bár a beköltözőkről nem a nézők döntenek már évek óta, azt még mindig ők dönthetik el, hogy ki hagyja ott a ValóVilág villáját. Most is ez történt – egy hét után kellett eldönteni, hogy ki a legszimpatikusabb, majd a két legkevesebb szavazatot kapott játékos közül az aktuális villamestrenek, Rolinak kellett választania, hogy melyik menjen haza.

Fotó: RTL Klub

Roli végül úgy döntött, hogy Adri kapja a védettséget jelentő kendőt, Cintike pedig menjen haza, így utóbbi csak egy hetet töltött a villában.


Azzal a lendülettel, hogy Cintike otthagyta a villát,

a helyére két új ember is beköltözött, méghozzá Vivien és Lacika.

 

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

De ezzel még nem volt vége az izgalmaknak, mert gyorsan megtartották az első kiválasztást is, vagy azok után, hogy a nézők hazaküldtek valakit, a villalakóknak is dönteniük kellett, hogy melyik társukat küldjék párbajra. Nyilván az új játékosokra nem szavazhattak, hisz ők védettséggel kerültek be a villába.

A kiválasztáson Roli és Radics is 4-4 szavazatot kapott, és mivel Roli a villamester, ő választhatott, hogy ki menjen párbajozni, és nyilván nem magát választotta.

Szóval Radics lesz az egyik a VV9 első párbaján, a másik párbajozót majd ő fogja jövő héten kihívni.

Ezek történtek még:

Kiemelt kép: Instagram/ValóVilág