X-Faktor: Sok dráma kellett hozzá, de végül meglettek a csapatok

Volt itt sértődés meg sírás is, de végre megvan mind a négy mentor csapata.

Az X-Faktorban már ott tartanak, hogy a mentorok kiválasztják azt a hat-hat énekest, akiket tovább visznek magukkal a mentorházba még a döntők megkezdése előtt. A szombati adásban Gáspár Laci már kiválogatta a lányok közül a legjobbakat, most pedig Puskás Peti, ByeAlex és Radics Gigi folytatták a meghallgatásokat.

Az X-Faktor idei szériájában az eddigiekhez képest kissé gyenge a fiúk csapata, ennek ellenére Puskás Peti gyakorlatilag sorra ültette le egymás után a székekre továbbjutóként a srácokat, még úgy is, hogy a többi mentor végig tiltakozott. Ezt még Puskás is gyorsan megunta, úgyhogy végül mégis elkezdte hazaküldeni az énekeseket.

Nagy nehezen, de végül összeállt a fiúk csapata, így a következő hat srác megy Puskással a mentorházba:


ByeAlex ismét a zenekarokat kapta, és szerencsére most is szigorúan zsűrizett. Ennek köszönhetően estek ki olyan zenekarok, mint például a Band of Streets.

Továbbjutott viszont:

Radics Gigi is nagyon jóindulatúan indított, mert aki színpadra állt, azt azonnal le is ültette, de aztán nagy nehezen összehozta a csapatát,

így a 25 éven felüleik csapatába következők kerültek:


A csapatok megvannak, ez azt jelenti, hogy a következő héten már a mentorházban énekelnek az indulók, hogy közülük összeálljon a 12 döntős.

Kiemelt kép: Instagram/X-Faktor/RTL Klub

Címkék: rtl klubx-faktor