Kovács Patrícia 12 órán keresztül szexjelenetet forgatott

De elmondása szerint semmi szexi nem volt benne.
Kapcsolódó cikkek

Októberben folytatódik a Korhatáros szerelem, ahol a Kovács Patrícia által alakított Eszter életébe még egy férfi belép. Ez pedig a bonyodalmakon túl, jó sok ágyjelenetet jelent. A színésznő elmondta, hogy a második évad összes ilyen jelenetét egyetlen nap alatt vették fel, ami nem volt könnyű meló.

Nem könnyű felkészülni, ha olyan nap jön, amikor egyszerre az összes ágyjelenetet fel kell venni. Akkor nehéz elindulni. Az tizenkét óra szex! De ez hozzátartozik a szakmánkhoz. Ha az ember eleget sportol, rendben van magával, akkor lenyeli ezt a békát

– kezdte a Borsnak Kovács, aki további részleteket is elárult a forgatásról.

Ebben semmi szexi nincs, mindenki zavarban van, a stáb is, mi is. Helyszínenként vesszük fel a jeleneteket. Ha ágyjelenet van, akkor bevilágítják az ágyat, és az összes jelenet lemegy egyben, csak a fehérneműt cseréljük. Legalább egy nap alatt túl vagyunk rajta! Ízlésesen lett felvéve, nagyon szépen bánt velem mindenki, ezért tulajdonképpen igazán nem is voltam zavarban. Tudtam, hogy annyit és úgy mutatnak meg, hogy az a jóízlés határain belül maradjon.

A sorozatban egyébként nem Kovács Patrícia az egyetlen, aki több szexjelenettel is számolhatott.

Kiemelt kép: Instagram