Terhesnek hazudta magát egy fiatal nő, hogy hazavigye a mentő

Volt egy gyenge pontja a tervnek, ám a nő ezt nem látta át, mikor belevágott a megvalósításába.

A szomszéd városban ragadt egy pennsylvaniai nő, és fogalma sem volt, hogyan juthatna haza. Aztán eszébe jutott egy hatékony terv, ami csak egyetlen pontján volt gyenge, ám ő ezt még nem látta át, amikor belevágott a megvalósításába.

A Latrobe városban tartózkodó, 25 éves Leeann Armstrong a segélyhívót tárcsázta, majd közölte a diszpécserrel, hogy terhes, és rosszul van, ezért minél előbb el kellene jutnia a szomszédos Greensburg kórházába. Hamarosan meg is érkezett egy mentőautó, és elszállította a nőt a 17 kilométerre fekvő intézménybe. Armstrong aztán az első adandó alkalommal lelépett a kórházból, és elégedetten hazasétált – írja a brit Metro.

A nő arról feledkezett meg csak, hogy a mentők felvették az adatait, így nemsokára rendőrök kopogtattak az ajtaján. Armstrong a padláson próbált elbújni, de hamar megtalálták őt, és marihuánás tasakját is. ekkor bevallotta, hogy a terhességet és a rosszullétet is csak kitalálta, hogy potya fuvarhoz juthasson.

Robert Stafford, Greensburg rendőrkapitánya elmondta, hogy a nőt 800 dollárra (kb. 200 ezer forintra) bírságolták, vagyis a fuvarja így jóval többe került, mintha taxit hívott volna.

Stafford hozzátette, ez volt idén a második ilyen eset. Januárban egy 27 éves nő hazudta, hogy terhes és rosszul van, mert másképp nem tudta volna meglátogatni a kórházban fekvő férjét – írja a CBS Pittsburgh.