Egértetemet talált Red Bulljában egy amerikai férfi – videó

Videón örökítette meg a pillanatot, amikor felvágta az ital dobozát, hogy láthatóvá váljon a döglött rágcsáló.

Undorító meglepetés ért egy arkansasi férfit, amikor kiürítette félig megivott energiaitalát, és egy gyanús puffanást hallott kiszűrődni a dobozból. Ekkor belekukkantott, és a látványtól azonnal elment a kedve a Red Bull ivásától. A dobozban ugyanis egy döglött egér tetemét találta meg.

Josh Henley az Arkansasmatters.com című oldalnak elmondta: a Red Bullt vasárnap este vásárolta Hamburg város egyik benzinkútján. Állítása szerint nem itta meg az egészet, és a dobozt estére az autójában hagyta. Másnap öntötte ki a maradékot, és ekkor fedezte fel az egeret.

Mivel biztos volt benne, hogy senki sem fog neki hinni, úgy döntött, hogy levideózza a pillanatot, amikor szétvágja a dobozt. A felvételt Facebook-oldalán osztotta meg, ahol viharos gyorsasággal kezdett el terjedni: a hétfőn közzétett videót e cikk írásakor már több mint 26 milliószor nézték meg, és több mint 400 ezren osztották meg bejegyzését.

Henley szerint teljesen kizárt, hogy az egér akkor mászott bele a dobozba, amikor az az autójában volt, mert semmi más nyom nem utalt arra, hogy az állat az autóban lett volna. A férfi megkereste a Red Bullt, de még nem választoltak neki.

A férfi mindenesetre közölte: bár rendszeresen iszik Red Bullt, az élmény hatására valószínű, hogy soha többet nem lesz képes elfogyasztani.

Állati íz, zéró cukor: döglött egeret talált a kólásüvegben
Egy korty frissítő természetes hozzávalóvakkal.