Rendszeresen „betör” fia és menye házába a túlbuzgó anyós

A túlbuzgó nő kétségbeesett menye egy szülők számára fenntartott oldalon számolt be az esetről. A fiatal asszony szerint anyósa rendszeresen „betör" otthonukba, kimossa fehérneműit, beágyaz, takarít, és átrendezi a díszítést.
Kapcsolódó cikkek

A Daily Mail szerint a fiatal asszony és férjének anyja szomszédok. Az anyósnak saját kulcsa van a pár otthonához, és ki is használja a lehetőséget: rendszeresen engedély nélkül megy be a házba. A kétségbeesett meny a Mumsneten kért tanácsot a többi felhasználótól.

Bejegyzésében azt írta, valósággal fojtogató anyósa viselkedése, aki a kérések ellenére sem változtat magatartásán. Bár a bajban lévő nő beszélt már férjével a problémáról, anyósával nem mer konfliktust vállalni, nehogy megbántsa.

Akkor is megcsinálta a mosást, amikor kértük, hogy ne tegye. Kicserélte az ágyneműnket. Elrakta az alsóneműimet a fiókokba. Besétált egy halom kivasalt ruhánkkal, miközben este lazítottunk

– írja a nő a bejegyzésben. Az asszony szerint anyósa átlépett egy határt: már nem gondoskodó, hanem kényelmetlen és tolakodó a viselkedése.

A többség a posztra reagálva azt írta, érdemes lenne beszélnie anyósával, és talán a zárat is le kellene cserélnie. Egy másik felhasználó jóval drámaibb megoldást javasolt: a költözést. A helyzet ugyanis csak egyre rosszabbá fog válni.

Egy újabb hozzászóló szerint néhány ember egyszerűen nem érzi, hogy hol a határ, ez pedig tönkreteheti a kapcsolatokat.

Ugyanez volt a helyzet velem és az anyósommal, és végül ez okozta a házasságom végét

– írta a felhasználó.

(Kiemelt kép: Thinkstock)

Címkék: anyósmenycsalád