Így tényleg örökre vele marad a macskája: az állat szőrét tetováltatta a bőrébe

Egy cég állati és emberi szőrből készített tintára szakosodott.
Kapcsolódó cikkek

Ha néha furán is veszi ki magát, olyat valószínűleg már mindannyian láttunk, hogy valaki saját házi kedvencét tetováltatja magára. Így tett a 38 éves német modell, Kathrin Toelle is, aki annyira szereti két macskáját, mintha a gyerekei lennének, és annyira fognak neki hiányozni, miután elhunynak, mint semmi más.

Ezért mikor hallott egy új módszerről, amivel valóban örökre vele maradhatnak a macskái (legalábbis részben), egy pillanatig nem hezitált.

A Makani Terror művésznevű modell ugyanis feltetováltatta magára a 10 éves Gizmót, a tintát a macska szőréből készítették el hozzá. És azt tervezi, hogy a másik háziállatáról/-val is csinál egy hasonlót.

Egy tetoválóművész barátom beszélt nekem a SKIN46 tintájáról, és azt gondoltam, ez kell nekem. Először furának hangzott, de miután minden részletét elmagyarázták, teljesen beleszerettem az ötletbe, hogy kapcsolatba legyek örökre a macskáimmal.

– nyilatkozta a Sunnak.

A SKIN46 egy svájci cég, amit Andreas Wampl alapított 2015-ben. Olyan tetoválásokhoz használt tintákra specializálódtak, amelyek emberi vagy macskaszőrből kivont, orvosi tisztaságú szerves szénből készültek. Az egészhez nem kell több, mint elküldeni nekik 5 gramm szőrt, és aztán visszaküldik nekünk a festéket.

Egy ilyen adag 185 ezer forintba kerül, ami elég 30 kisebb vagy 10 nagyobb tetoválás elkészítéséhez.

Wampl a termékét először saját magán próbálta ki, a lánya és fia haját használta fel hozzá.

A saját gyerekeim ott vannak a bőröm alatt. Elmondhatom, egy csodálatos érzés!

– mondta a férfi.

Kiemelt kép: Facebook/Skin46