Elgázolta férjét a párcserés szexbuli után a féltékeny amerikai feleség

Bár ő is jót szórakozott a másik férfival, utána dühösen rontott férjére, és a házigazda párra.
Kapcsolódó cikkek

Testi sértés vádjával indítottak eljárást az amerikai hatóságok egy 26 éves nő ellen, aki egy párcserés szexbuli után autójával támadt férjére és másik párra egy michigani városban – jelentette kedden a helyi sajtó. A férj elmondása szerint neje féltékenységből támadt rá, miután lefeküdt az őket meghívó pár női tagjával.

Az eset még szeptember 21-én történt, Bangor Townshipben. Az MLive beszámolója szerint a házaspárt egy jegyespár hívta át magához, kifejezetten a párcserés szex ígéretével. A 33 éves férj az emeleten hancúrozott a nővel, míg 26 éves felesége a nő vőlegényével szórakozott a földszinten.

Amikor a férj és alkalmi partnere lejött az emeletről, Amber Schomaker felpofozta a férfit, majd kiviharzott a házból. Amikor utánamentek, már csak azt látták, ahogy beül az autóba, és az egyterűvel egyenes feléjük indul. A nő átugratott a padkán, majd a járdán keresztülhajtva megpróbálta mindhármukat elgázolni.

A két férfinak a házigazda nő elmondása szerint el kellet ugrania az autó elől. Ezután a nő elhajtott, de pár perc múlva visszatért, és verekedni kezdett a férjével. A férfi több sérülést is elszenvedett: mély vágás volt a homlokán, véres karmolás nyomok, valamint harapásnyomok a vállán és a sája is vérzett.

A férj a rendőröknek azt mondta, felesége azért támadt rá, mert féltékeny volt. A rendőrség közlése szerint a feleség részeg volt az eset idején, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mennyire, mert a vérvizsgálat eredményei még nincsenek meg – írta az Mlive.

A nőt a házigazdák által kihívott rendőrök letartóztatták, és végül háromrendbeli, veszélyes fegyverrel végrehajtott testi sértés, házasságon belüli erőszak valamint ittas vezetés vádjával indítottak ellene eljárást.