Lebénult barátja személyi edzője lett a fitneszversenyző

2,7 millióan követik az Instagramon.
Kapcsolódó cikkek

Jessica Arevalo fitneszvideóiban minden megvan, ami felkeltheti az érdeklődést. De ha egyedül szerepelne bennük, az mégis csak egy átlagos konditermi felvétel lenne.

Ami különleges – és fantasztikus – a 31 éves Santa Monica-i fitneszversenyző és személyi edző filmjeiben, az nem más, mint a közös munka barátjával, Garrett Greer-rel.

A szintén 31 éves fiú 2010-ben egy úszómedencénél történt baleset után részben lebénult, azóta kerekesszékkel közlekedik. Tavaly Kaliforniában ismerkedtek meg, azóta együtt élnek Garrettnél.

És azóta Garrett – aki egyébként profi pókerjátékos – heti öt alkalommal edz.

Jessica Instagram-oldalát már 2,7 millióan követik; természetesen azok a bejegyzések a legnépszerűbbek, amelyekben közösen edzenek. Ezt a decemberi posztot például 1,5 millióan nézték meg.

Hogy lábra fog-e tudni valaha állni Garrett, nem tudni, az orvosok nem biztatták ezzel. Ennek ellenére személyi edzőjével – azaz Jessicával – próbál olyan izomcsoportokat is megmozgatni, amelyeket korábban nem sikerült, és néha már érez változást.

Mindenesetre a fiú mozgáskorlátozottsága cseppet nem akadályozza kapcsolatukat.

Jessica a Cosmopolitannek elmondta: párját így, ahogy van, tökéletesnek találja. Garrett azt mondta neki: ha bármikor választania kellene, hogy vagy újra tud járni vagy megtarthatja Jessicát, minden alkalommal a lányt választaná.

Kiemelt fotó: Facebook