Segített egy vadidegennek, őrangyalt kapott

Hihetetlen találkozás, megható videó.
Kapcsolódó cikkek

Három évvel ezelőtt történt, hogy TunDe Hector autójából kifogyott az üzemanyag, ezért a nő gyalog indult el az esőben a következő benzinkútig, ráadásul úgy, hogy mindössze 5 dollár volt a zsebében.

Még nem sejtette, hogy ez a nap megváltoztatja az életét.

Chris Wright és családja épp arra autóztak, amikor a férfi meglátta az esőben gyalogló nőt. Felvette őt, teletankolta a kocsiját, és nekiadta az összes készpénzt, ami épp nála volt.

Évekkel később Chris anyja, Judy beteg lett. A Parkinson-kór miatt gondozókat kellett hívni hozzá. A család szerint minden ápoló remekül végezte a munkáját, de volt köztük egy segédgondozó, akivel Judy különösen szoros kapcsolatba került. Ez a ápolónő egyszer elmesélte a családnak, hogy évekkel ezelőtt kifogyott a benzin a kocsijából, és egy férfi segített neki. Chris nem jutott szóhoz. Aztán magához tért a sokkoló meglepetésből, és elmondta, hogy ő volt az a férfi.

Wrighték nem hisznek a véletlenekben, meggyőződésük, hogy TunDe az őrangyaluk, aki így hálálta meg a korábbi segítséget.

Amikor Judy már nagyon rosszul volt, a gondozónő megérezte, hogy az ő születésnapján távozik majd az élők sorából. Így is lett.

Judy halála után is kapcsolatban maradtak, és Wrighték véletlenül megtudták, hogy TunDe-nek van egy álma: segédgondozónőből nővér lenne, azaz szeretné elvégezni a nővérképzőt. Az interneten – a nő tudtán kívül – online gyűjtést szerveztek, hogy tudja fedezni továbbtanulásának költségeit.

1000 dollárt szerettek volna összegyűjteni, ez a terv körülbelül 45 perc alatt teljesült. Amikor az alábbi videót közzétették, már 8000-nél járt az internetezők által összedobott összeg; jelen pillanatban közel 25 ezer dollárt mutat a számláló. A felvételen azok a pillanatok láthatók, amikor TunDe-vel tudatják, mennyi pénzt gyűjtöttek neki (körülbelül 4:00-nál látja meg).

 

(Forrás: CBS, kiemelt fotó: YouCaring)