Egy éve fogadták örökbe, azóta minden nap öleléssel köszönti gazdiját a menhelyi kutyus

Ennél cukibb ma már nem lesz semmi.
Kapcsolódó cikkek

A menhelyről kimentett kutyusoknál nincsen hálásabb lény a földön. Ennek a kijelentésnek az igazát bizonyítja a Kylo Ren nevű eb, akit egy éve fogadott örökbe egy amerikai házaspár. Kylo ugyanis azóta minden egyes nap öleléssel üdvözli a házaspár hozzá legközelebb álló tagját, a feleséget.

„Amint leülök, hogy levegyem a cipőmet, azonnal az ölembe mászik egy ölelésre” – mondta el a Tennessee államban élő Meghan Sweers a The Dodónak. A nő hozzátette: ha nem ül le az „ölelésidőre”, akkor Kylo „a világ legszomorúbb arckifejezésével” megy utána addig, míg meg nem sajnálja, és ad neki egy ölelést.

Kylo a The Dodo cikke szerint 10 hónapos volt, amikor bekerült egy memphisi menhelyre. Onnan ideiglenes befogadókhoz került, ahol hosszú időt töltött, miután senki sem jelentkezett érte. Sweers elmondta: a Facebookon találkoztak fényképével, és azonnal jelentkeztek is érte.

És már az első közösen töltött nap egyértelmű volt, hogy nagyon egymásra találtak. Miután Kylót otthagyták náluk, Kylo „bemászott az ölembe, a fejét hozzám nyomta és horkolni kezdett” – mondta Sweers. „Abban a pillanatban tudtuk a férjemmel, hogy velünk fog maradni” – tette hozzá.


A nő elmondta, először több rokona is tartott Kylótól, a hasonló fajtájú kutyákkal szembeni előítéletek miatt, de csak egy ki időt kellett eltölteniük az ebbel, hogy megváltozzon a véleményük. „Kissé erőszakosan csábítja el az embereket: úgy, hogy bemászik az ölükbe, és elalszik” – mondta Sweers.