Íme, a 4 legbizarrabb Valentin-napi ajándék, amit valaha átadtak (18+)

Egy tanács: ha bajban van a kapcsolatod, ne ezekkel próbáld megmenteni.

A Valentin-nap ma már akkora esemény lett, olyan nagyra duzzadt, hogy több dolog miatt is érdemes gyűlölni.

Vannak, akik azért teszik,

Persze mind közül az a legviccesebb, amikor valaki, valamiféle nemzeti, hagyományörző öntudatnál vezérelve kulturális misszióként fogja fel, hogy február 14-én látványosan Bálint és ne Valetin-napot tartson. A sok bosszankodó mellett persze akadnak olyanok is, akik egyáltalán nem foglalkoznak a felhajtással, közömbösek maradnak, nem ünnepelnek, de nem is gyűlölködnek.

Akármelyik kategóriába is tartozik az ember, a nap végére egyszerűen sok lesz a Valentin-nap. Este 7 körül már nem akarsz több csókolózó párt, több szívet, lufit, köszöntő lapot, csak egy nyugodt estét.

Nos, ha itt vagy és ezeket a sorokat olvasod, akkor minden bizonyára te is átélted valamilyen formában a fent leírtak és valami olyanra vágysz, ami hatalmas középső ujjat mutat ennek a nyáltól csöpögő rózsaszín borzalomnak. Íme, a 24.hu anti-Valentin-napi válogatása.

Nevezz el a kedvesedről valamit, mondjuk egy csótányt.

Egy bronzx-i állatkert úgy döntött, hogy február 14-én nem fog beállni a sorba, nem biztosít extra akciót pároknak, nem kínál plusz programokat sem, ellenben elindították a nevezz el egy csótányt valakiről promóciójukat, amelynek keretén belül mindössze 10 dollárért (nagyjából 3000 Ft-ért) elnevezhetsz bárkiről egy csótányt, amiről az illető a mobilján egy üzenetet is kap. Az promóhoz készített videó egyébként sokkal aranyosabb, mint az egész Valentin-nap együttvéve.

Egy igazán személyes ajándék, szív küldi szívnek: ánuszpraliné

Az ötlet egy Magnus Irvin nevű művész fejéből pattant ki, aki szerint a segglyuk és a csokoládé között valamiféle különleges kapcsolat van. Irvin a Munchies-nak adott interjújában azt mondta, hogy az alkotási folyamatban volt valami költői.

Ánuszcsokoládé

A majszolni való háromféle ízesítésben kapható, de olyan olyan zseniális fantázianeveik vannak, mint a “meek milk”, a “dilated dark”, és a “tight white”, ezeket, ha nem gond, meg sem próbálom lefordítani. Bár nem szeretem a fehér csokit, de az én kedvencem egész biztosan a tight white lenne.

Ánuszcsokoládé

Ja, és a legjobb rész még csak most következik, ugyanis 1200 dollárért bárki megcsináltathatja a saját testnyílását csokiból, amihez valljuk be, már elég komoly arc és segg kell. EZT NEKED VALENTIN-NAP!

Szia drágám, ma valami egészen különleges éjszaka vár rád

Sokan gondolják azt, hogy a mai napot úgy lehet a legjobban eltölteni, hogy viszünk bele egy kis izgalmat. A lényeg talán csak annyi, hogy tényleg történjen valami különleges a kapcsolatunkban, így akár lehetne is valami értelme a Valentin-napnak. A párok nagy része ilyenkor úgy dönt, hogy valami szexi aprósággal lepi meg a másikat, a többség új fehérneműben, rózsaszín plüssbilincsben vagy valamilyen szerepjátékban gondolkodik, és persze ott vannak azok is, akik vaginában végződő lábfejben.

Vagina, láb.

Nem, ez nem egy Hallween-i horror-pornó kellék, hanem egy valós ajándék, amit a Sinthetics nevű szexbábukat gyártó cég készít. A többnyire egészalakos babákkal foglalkozó vállalat egy különleges kérésnek tett eleget, amikor vaginát rakott egy gondosan elkészített női lábfej tetejére. A felhasználóknak pedig úgy bejött a dolog, hogy a láb azóta is elérhető a Sinthetics termékpalettáján. Ehhez talán nincs is mit hozzáfűzni, a szerelemben nincsen határ.

Lepd meg a szerelmed egy virtuális szopással

Még hónapokkal ezelőtt írtuk meg, hogy elindult a virtuális orális szex szolgáltatás, amelyhez sajnos szükség van egy viszonylag drága eszközre a Kiiro Onyx nevű kontrollerre, amely lehetővé teszi, hogy érezzük azt, ami a föld másik oldalán csinálnak a virtuális péniszünkkel.

Kép: Kiiro

Ha a párod igazán szeret, akkor nem jelenthet gondot neki, hogy együtt válasszátok ki, hogy Ashley Pink hogyan és meddig kényeztessen téged egy többezer kilométerre lévő kis szobából.

BlowCast

Egy orális szex ára a Blowcasten egy dollárba, azaz nagyjából 280 Ft-ba kerül, ami elsőnek baromi olcsónak tűnik, de érdemes hozzátenni, hogy a szükséges technikai eszközök miatt rendkívül magas a belépési költség, a KIIRO szerkezete ugyanis nagyjából 72 ezer forintba kerül.