Álmukban halálra késelte szüleit, mert folyamatosan a házassággal nyaggatták

A 25 éves kínai férfi ezután elment játszani egy internetkávézóba, és soha többet nem ment haza.
Kapcsolódó cikkek

Egy 25 éves kínai férfi több késszúrással megölte alvó szüleit, mert nem tetszett neki, hogy állandóan azzal nyaggatták, hogy mikor fog megházasodni – jelentette a South China Morning Post. A fiatalember a gyilkosságok után egy internetkávézóba ment számítógépes játékokkal játszani, és után soha többet nem ment haza.

A férfi, akinek nevét a kínai sajtó nem hozta nyilvánosságra, még szeptember 30-án végzett 48 éves szüleivel a Henan-tartomány egyik falujában található otthonukban. A gyilkosságokhoz egy konyhakést használt. A rendőrség október 8-án kezdett nyomozni a gyilkosságok ügyében. A holttesteket ugyanis csak akkor fedezték fel, miután panaszok érkeztek a hatóságokhoz a házból terjedő bűz, valamint az elszaporodott legyek miatt.

A bomlásnak indult holttesteket a rendőrök fedezték fel. A beszámoló szerint mellkasukon és fejükön több késszúrás nyoma volt látható. A beszámolók szerint a házaspár egyetlen gyermeke nem sokkal a holttestek felfedezése után beismerő vallomást tett a rendőröknek. Elmondása szerint azután ölte meg őket, hogy lerészegedett és horrorfilmeket nézett.

Egy helyi lakos a kínai sajtónak elmondta: a család jómódúnak számított, és idén díszbe vágták házukat, a fiú várt esküvőjére készülve, de abból nem lett semmi, mert nem találtak neki megfelelő mennyasszonyt, annak ellenére, hogy több vakrandin is részt vett.