A biztos haláltól mentettek meg egy kiscicát a szemétfeldolgozóban

Az utolsó pillanatban vette észre az egyik dolgozó a futószalagon a kölyköt, mielőtt a macska a szemétzúzóba került volna.

Egy jó szemű, és gyors gondolkodású munkásnak köszönheti életét egy kiscica, akit egy kaliforniai szemétfeldolgozó üzemben találtak meg, a szemétzúzóba száguldó hulladékok között – jelentette a helyi sajtó.

Tony Miranda a KCRA televízió híradójának elmondta: kész csoda, hogy sikerült észrevennie a piciny állatot a futószalagon érkező rengetek szemét között. „Megfogtam, és azonnal jelentettem az eset a felettesemnek” – mesélt a férfi.

A kiscica – akit a munkások a Murph néven emlegetett üzemre utalva Murphynek neveztek el – csak másodpercekre volt a biztos haláltól, amikor Miranda kiemelte a szemét közül.

A futószalag ugyanis egy gyorsan pörgő acélpengékkel ellátott szeméttömörítő felé vitte a macskát, aki addigra már túlélte az utazást a kukásautóban, valamint több párméteres zuhanást, ahogy egyik futószalagról a másikra került az üzemen belül.

A macskát az megtalálása idején ott dolgozó művezető, Heather Garcia fogadta örökbe. „Annyira cuki, miért is ne akarnád hazavinni” – magyarázta döntését a KCRA híradójának. Murphyt megvizsgálta már egy állatorvos is, és tökéletesen egészséges.