Megható módszerrel segíti depressziós felesége gyógyulását egy férj

A nő nehéz időszakon megy keresztül. Sokat sír. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne különösen értékes.

Ezt akarta tudatni a gondoskodó Los Angeles-i férj, Tim Murphy depressziós feleségével, mikor úgy döntött – távollétében – a hálószobában lévő tükörre listázza az összes olyan dolgot, ami miatt imádja feleségét.

Míg Molly San Franciscóban volt egy munkahelyi megbízatáson, Tim ilyen és ehhez hasonló kedvességekkel írta tele a szóban forgó tükröt. Csak azért nem írta tele az egészet, mert Molly hamarabb ért haza, és meglepte őt.

Kép forrása: imgur

A fiatal feleség azt mondja, rosszkedvűen tért haza: a könnyeivel küszködött, elgyötört volt és csak arra tudott gondolni, hogy bezuhanjon az ágyba. Mikor lefeküdt, akkor látta meg a listát.

„Tim emlékeztetni akart engem arra, hogy mennyire szeret”

– írta az Imgur képmegosztóra töltött fotó mellé. A posztban elárulta, az utóbbi hetekben meglehetősen nehéz időszakon megy keresztül.

„Most házasodtunk, de az esküvőre nem volt elég pénzünk. A családunkra nem számíthatunk. A barátaimmal is megromlott a viszonyom.”

Molly azt is bevallotta, ezekben a napokban nehéz őt is elviselni.

Kép forrása: imgur

„A tehetetlen dühömet időről időre Timen töltöm ki. Néha csak kiabálok, máskor meg órákra bezárkózom a fürdőszobába sírni. De ő valahogy mindig megbocsát. Tudom, még hosszú út áll előttem, hogy olyan felesége legyek, amilyet megérdemel, de ő erőt ad és fogja a kezem.”

Molly leírta azt is, hogy mostanában nagyon nehezen látja meg a jót maga körül, és főleg magában. A 15 pontos lista, amit férje készített, azonban minden ébredéskor emlékezteti őt arra, hogy nincs egyedül és hogy szerethető ember.

Mióta Molly megosztotta a fotót, az vírusszerűen terjed a netezők között. A házaspár egy kommentben meg is jegyezte, nem számítottak ekkora népszerűségre, de örülnek neki.