Összejött exével Janza Kata

Mindketten megpróbáltak új életet kezdeni, de nem bírták egymás nélkül.

Janza Kata és Szerényi László szeptemberben szakítottak, mindketten megpróbáltak új életet kezdeni, de úgy látszik, nem bírták egymás nélkül.

A két színészt a Blikk egyik olvasója látta együtt, később ők is elismerték a lapnak, hogy felmelegítették a szerelmüket.

“Valóban kibékültünk. Már a karácsonyt is együtt tervezzük. Örülök ennek a nyugalmas időszaknak, szépek lesznek az ünnepek, még úgy is, hogy Laci karácsonykor elég sokat fog dolgozni, ugyanis szerepel Tolcsvay László Isten pénze című musicaljében. Szilveszterkor viszont rám kerül a sor. Hévízre megyek szerepelni, ahol egyébként is szívesen töltjük az időnket, ezért úgy döntöttünk, hogy Laci elkísér engem, s ott töltjük majd kettesben a szilveszert” – mondta a lapnak Janza, akit technikai probléma ejthetett ki a Sztárban sztárból.

A páros a Veled, Uram! című rockoperában jött össze három évvel ezelőtt. A próbák során szép lassan fülig belezúgtak egymásba. Akkoriban Janza Kata még együtt élt férjével, akivel közös gyerekük is született.

Címkék: janza kata