Izgalmas videó szivárgott ki a világ legszexisebb polgármesterjelöltjéről

Lehet találgatni, hogy egy politikai ellenfél, vagy ő maga volt-e a kiszivárogtató, de felesleges: a látvány a lényeg.

A politika meg a valóságshowk voltaképpen nagyon hasonlóak: ebben, és abban is van szavazás, taktika, játszmák, és mindkettő meglehetősen mocskos. Valószínűleg ezt az összefüggést vette észre Valeria Prokopenko, ukrán modell, aki úgy döntött, hogy nem a médiában, hanem a városházán fog magának karriert csinálni.

A 21 éves hölgy Odessza polgármesteri székéért száll ringbe, az most vasárnap, október 25-én, tartott önkormányzati választásokon. Valami lehet ott a levegőben, hiszen ugyanebben a városban csináltak Darth Vaedert (Dartu Vajderu) a Lenin szoborból.

A jogot hallgató Prokopenko kampányának finisébe némileg belekavart egy meglehetősen fülledt videó. Az ifjú polgármesterjelölt, szritpízel kicsit, és csöppnyi kis fehérneműben vonaglik csábítóan egy ágyon.

Prokopenko azt nyilatkozta, hogy a felvétel akkor készült, amikor a Miss Olympia szépségversenyre nevezett, és most biztosan az egyik ellenlábasa szivárogtatta ki közvetlenül a választás előtt – írja a Mirror.

Nem elképzelhetetlen azonban, hogy maga Valeria volt kiszivárogtató, hiszen hatalmas publicitást nyert az üggyel. Más kérdés, hogy a videóból leszűrhető adottsági hoznak-e neki szavazatokat. Ki tudja? Kaliforniában regnált már olyan kormányzó, aki korábban rendszerese pózolt zavarba ejtően pici alsónadrágokban a színpadon, többek között Mister Olympia versenyeken.