Dokumentumfilm készült a delfinnel szexelő férfiról

Malcolm Brenner az 1970-es években, „Delfin szerető” néven vált ismertté. Később rájött, hogy zoofíliáját gyermekkori zaklatás váltotta ki.
Kapcsolódó cikkek

„Úgy éreztem, mintha magával az óceánnal szeretkeznék. Először éreztem azt, hogy megbocsájtok magamnak, hogy túlteszem magam a hezitáláson, és végre megadom neki azt, amit tőlem akart. Rájöttem, hogy valamiféle energiaáramlás van közöttünk, ami egyre intenzívebbé válik, és végül mindkettőnket eljuttatja az orgazmusig. Néhány tudós szerint a nőstény állatoknak nincs orgazmusuk. De tudom, hogy neki volt. Jól hllottam.”

Malcolm Brenner, 64 éves, amerikai író, újságíró és zoofíliás. Az 1970-es években „Dolphin Lover” néven vélt híressé, mert saját bevallása szerint, egy Dolly nevű nőstény delfinnel volt szexuális viszonya. A férfiről nemrég dokumentumfilmet forgattak, amivel kapcsolatban a Jezebel készített interjút Brennerrel. Jia Tolentino, újságírónő őszinte, de zavaros és bonyolult intimitásnak látja azt, amit interjúalanya kapcsolatnak, viszonynak gondol.

 Malcolm és Dolly (kép: www.dolphinlovermovie.com)

Malcolm húsz éves főiskolás volt, amikor 1971-ben, először kapott megbízást, mint szabadúszó fotóriporter. A Florida állam délnyugati partjainál fekvő Floridaland nevű élményparkban élő tengeri állatokat fotózta. A fiatalember számára azonban nem csak a karrierjét tekintve jelentett mindez nagy első lépést. A parkban talált rá első nagy szerelmére, Dollyra, egy nőstény palackorrú delfinre, akivel majd évig folytatott viszonyt.

A férfi azt mondja Dolly csábította őt el, és úgy négy hónapig tartott, mire végre megadta magát neki. Bár a mai napig úgy érzi, hogy valóban szerelmes volt a delfinbe, Brenner később rájött, hogy zoofíliájánk nem kevés van köze ahhoz, hogy gyermekkorában szexuálisan zaklatták. A róla szóló dokumentumfilm leforgatásába is azért ment bele, mert Joey Daoud és Kareem Tabsch meggyőzték arról, hisznek az érzelmei tisztaságában.