“Meg akart erőszakolni. Leharaptam a nyelvét”

A fiatal nőt tíz éven belül másodszor támadták meg az utcán. Ezúttal keményen védekezett.

Nem ez a mostani volt az első eset, hogy Adel Barbernek szembe kellett néznie minden nő rémálmával. A fiatal brit nő tíz évvel ezelőtt épp egy buliból igyekezett hazafelé, mikor egy ismeretlen hátulról rávetette magát, védekezésképtelenné tette, majd megerőszakolta. A fiatal nő a UK TV This Morning című műsorában elmondta, akkor a sokk hatására úgy döntött, nem indít rendőrségi eljárást, és inkább eltemeti magában a történteket.

Csakhogy a rémálom tíz évvel az első eset után megismétlődött. Adele elmondása szerint délután öt körül lehetett, épp a munkából ment haza, amikor átvágott egy szűk, sötét utcán. “Arra lettem figyelmes, hogy valaki sietős léptekkel elhalad mellettem” – mondja, majd elárulja, még mielőtt bármit reagálhatott volna, a férfi váratlanul megfordult és a vállánál fogva a falhoz szorította őt.

“A fickó egy dologgal nem számolt csak, hogy védekezni fogok” – idézte fel a This Morning műsorvezetőinek, majd hozzátette, mikor a férfi megcsókolta és közben a szájába nyomta a nyelvét, az egyetlen dolgot tette, amit tehetett: megharapta. “Csak az járt a fejemben, hogy muszáj teljes erőből harapnom, hogy minél több DNS-t gyűjthessek be tőle. Le akartam őt csukatni, és persze nem tagadom, fájdalmat akartam neki okozni.”


Kép forrása: ITV

Mivel támadója látszólag élvezte a fiatal nő ellenállását, és a fájdalmat, amit érzett, ezért Adele úgy döntött, karmolni kezdi a támadója arcát, hogy még több DNS-t gyűjtsön. A férfi ekkor elengedte, Adele pedig egy mérföldet szaladt hazáig, szájában a támadója nyelvének hegyével. “Mikor hazaértem az első dolgom az volt, hogy biztonságba helyezzem a bizonyítékot, még a férjemet is csak ezután értesítettem” – árulta el.

Ellentétben az első alkalommal, Adele ezúttal értesítette a rendőröket is, akik miután megvizsgálták a fiatal nő által begyűjtött DNS-t, a támadó nyomára akadtak. “Letartóztatták és most egy pszichiátriai intézményben gyógykezelik. Remélem, hatásos lesz a kezelés, és ha kiengedik, előlről kezdheti majd az életét” – mondta a lány, aki azt is elárulta, azért támadt a férfire, mert szerette volna, ha mindenki számára egyértelművé válik, hogy nem egyezett bele az aktusba.