Király Lindát lánykéréssel lepték meg karácsonykor

Az énekesnő élete legszebb élményéről mesélt, amelyet szerelme karácsonyi meglepetésnek szánt.

Király Linda már öt éve alkot egy párt kedvesével, a képregényrajzoló, Huszka Zsomborral, aki három évvel ezelőtt különleges ajándékkal készült számára. Az énekesnőnek 2011 karácsonya dupla ünnep volt, hiszen párja ekkor kérte meg a kezét, amivel nem kis meglepetést okozott.

„Éppen Nashville-ben dolgoztam az egyik dalomon, és szomorú is voltam kicsit, mert úgy volt, hogy nem tudok együtt karácsonyozni a családommal. December 25-én aztán egyszer csak kopogtattak az ajtón. Amikor kinyitottam, ott állt Zsombi egy hatalmas ajándékdobozzal a kezében. Elkezdtem bontogatni a csomagolást és egyre kisebb dobozokat találtam. Mire eljutottam a legkisebbik, amiben a gyűrű volt, ő addigra már fél térdre ereszkedett. Nagyon romantikus volt, és az egészet titokban szervezte meg a barátaim segítségével” – mesélte Linda a Hír24-nek.

Az énekesnő sokáig titokban tartotta eljegyzését, de abban biztos, hogy soha nem felejti el azt a karácsonyt. A pár azóta együtt is él, egyelőre azonban nincs napirenden az esküvő kérdése. Linda azt mondja, már így is elköteleződtek egymás iránt, és számukra már a lánykérésnél eldőlt, hogy örökké együtt maradnak.