Miért nincs Magyar Nemzeti Orgazmusnap?

Nagyon jó lehetett tegnap briteknek: hivatalos, nemzeti napon ünnepelték a szexuális gyönyört.
Kapcsolódó cikkek

Nem tudjuk miért, de július 31. National Orgasm Day, vagyis Nemzeti Orgazmus nap Nagy Britanniában. Ahogy nem tudjuk azt sem, hogy Magyarországon miért nincs még ilyen. Már csak a népesedéspolitika miatt is érdemes lenne elgondolkodni a bevezetésén. A Magyar Nemzeti Orgazmusnapon, mindenki viselhetne népi fehérneműt: a férfiak matyómintás, bő gatyát, a hölgyek halasi csipkét viselnének. „Ottalvós” lenne a nemzeti párválasztó, és minden szomszéd azért kopogna át, ha nem hallja kéjes sikolyokat, és üvöltéseket.

De térjünk vissza a britekhez. A szigetországban szinte minden sajtótermék foglakozik az orgazmusnappal: vicces, vagy szomorú statisztikákat tesznek közzé, és tippeket adnak a minél élvezetesebb szexhez.

A Mirror arról ír, hogy az angol nők több fele többször színlelt már orgazmust, hogy ne lombozza le a párját, de a férfiak között is akad tíz százalék, akivel előfordult már, hogy csak úgy tett, mintha elment volna.

A Glamour a szexfantáziákról közöl érdekes adatokat: a legtöbb angol (39%), nemtől függetlenül egy tengerparti légyottról ábrándozik legszívesebben, de repülőgépen, és moziban is sokan kipróbálnák a szexet. Vannak azonban különös ízléssel megáldott szeretők is a britek között: 8 százalékuk szeretne temetőben, 7 százalékuk pedig templomban áldozni a szerelem oltárán.

A Metro tizenöt tippel segíti orgazmusra vágyó olvasóit: azt tanácsolják többek között, gyakran viseljünk szexi fehérneműt, mondjuk ki hangosan mit, és hogyan szeretnénk a partnerünktől, használjunk bátran játékszereket, és néha finoman kötözzük meg partnerünket.

Ön mit tenne, ha lenne magyar orgazmusnap? Minden évben új helyszínt, vagy pózt próbálna ki? Új játékszert vinne a hálószobába? Írja meg nekünk kommentben.