Friss spermával tartja fiatalon bőrét a nagymama

A 67 éves asszony állítja, fiatalos kinézetét csakis párja spermájának köszönheti.

„Most biztos azt gondolják, ez a nő megőrült” – mondja a Youtube-ra feltöltött videójában a 67 éves Stella Ralfini, akiről azért beszél most egy egész világ, mert elárulta, saját párja spermáját használja arckrém helyett. Az asszony elárulta, a technikát évtizedekkel ezelőtt Indiából hozta haza. „Néhány hetes indiai tartózkodásom alatt találkoztam a leggyönyörűbb nővel, akit addig csak láttam.”

Stella mindenáron meg akarta tudni, mi a nő szépségének a titka, ezért addig faggatta, míg el nem árulta. Mint mondja, igencsak meglepődött, amikor kiderült, a nő szépségét a férje spermájának köszönhette, amiből kéthetente arcpakolást készített.

Azóta Stella is erre a módszerre esküszik, és mivel úgy érzi hatékony, gondolta ország-világgal megosztja a titkát. „Amikor megjelennek az első ráncok, nincs más dolgod, mint szeretkezni egy nagyot. Gondoskodnod kell arról, hogy a partnered a lehető legjobban érezze magát, majd amikor véget ér az aktus, a spermát elkened az arcodon és 15 percig pakolásként viseled.”

A nő szerint a bizarr eljárás hatékony: „A sperma olyan bizonyítottan hatékony proteinekkel és ásványi anyagokkal van tele, ami elhalványítja az öregedés jeleit.” Sőt! Még azt is hozzáteszi, ha valaki elég kitartóan kezeli magát, el is tüntetheti azokat.