Íme az eddigi legjobb Happy-feldolgozás – videó

Szenzációs előadás egy amerikai alapítványi iskola kórusától.

Van itt ez a Pharrell Williams-dal, a Happy. Már igazán megunhattuk volna, hiszen körülbelül percenként készül belőle újabb feldolgozás; már mi is megmutattuk a budapesti verziót, az amerikai iskolást, sőt kedvenc táncoló kutyánk is vonaglott már a slágerre.

De mindig jön egy újabb zseniális változat, amit egyszerűen muszáj megosztanunk.

A legújabb kedvencünk a detroiti Academy of Arts And Sciences nevű alternatív suli kórusának verziója. Mitől más ez, mint a raklapnyi előde? Például, hogy itt nem csak boldogan táncikálnak, hanem ők maguk adják elő a dalt – tegyük hozzá: parádésan.

Két hét alatt több mint 430 ezren látták már a klipet – ami egyébként nem is klip, hanem szimpla kóruspróbán készült felvétel, csakhogy az egyik szülő úgy döntött, hogy felteszi a YouTube-ra.

Jó döntés volt, mert az iskolában azóta megállás nélkül csörög a telefon (állítólag újabb titkárt kellett alkalmazniuk emiatt), és áradnak a gratulációk. A suli még anyagilag is profitálhat a sikerből, mert épp egy utazásra gyűjtenek: májusban szeretnének fellépni az orlandói Disneylandben. A hihetetlen érdeklődés miatt könnyen lehet, hogy simán összejön az útiköltség…

Most pedig következzék Pharrell Williamstől a Happy, a Detroit Academy of Arts and Sciences kórusának előadásában, küldjük mindenkinek, aki szereti.