Négy egyszerű és nagyszerű csokis sütirecept

Így készül a tökéletes brownie, a kevés hozzávalós karamelles-ropogós és a nagyon csokis torta.

Ha kevés a hozzávaló – Csokis-karamellás ropogós a Konyhabulitól

Íme az édesség, amit kifejezetten azoknak ajánlunk, akik éppen kifogytak a hozzávalóból, no meg időből. A csokis-karamellás ropogós legnagyobb előnye ugyanis, hogy alig néhány dolog kell hozzá – néhány szelet csoki, meg egy kis kukoricapehely, cserébe villámgyorsan elkészül és isteni finom. Elkészítené? Kattintson ide a receptért!

Ha a tökéletest keresi – Tökéletes brownie recept a Falusi libák konyhájából

Bloggerünk azt írja, ez a most következő recept számára igazán különleges, legfőképp azért, mert már évek óta próbálkozik azzal, hogy elkészítse a tökéletes browniet és ez most úgy tűnik, sikerült is neki. Mint kiderült teljesen véletlenül botlott a most következő receptbe egy Martha Stewart interjúban, és az elhangzottak alapján még aznap elkészítette a sütit. Az eredmény pedig magáért beszél. Kíváncsi a receptre, kattintson ide!

Ha valami újdonságra vágyik – Csokoládé és lime mousse, málnával és balzsamecettel Szabó Veronika konyhájából

A hagyományos, karácsonyi desszerteken, a bejglin, a zserbón és a mézeseken kívül, ilyen csokoládé és lime mousse-t is készíthetünk az ünnepi asztalra, a vendégek és a családtagok örömére. Senkit ne tévesszen meg a címe, nem olyan bonyolult, igazából ez egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, könnyű, gyümölcsös-csokis hab, amit különlegessé tehetünk azzal, hogy szép üvegpoharakban tálaljuk egy kis gyümölccsel és mentával. Íme a recept:

Könnyű és harapnivaló finomság – Csokis huncutság

Ha nem szeretne nehéz, tömős desszertet készíteni, és inkább egy pehelykönnyű, csokis finomsággal kedveskedne szeretteinek, akkor kifejezetten önnek ajánljuk a csokoládés-pekándiós kókuszgolyókat Klarissza falatozójából. Íme a recept!