Ne hagyd otthon a pulóvert!

Ha már az időjárás megköveteli tőlünk a réteges öltözetet, tegyük azt trendin. A Győr24 az őszi-téli felhozatal legmenőbb darabjait gyűjtötte össze.

Kopogtatnak a mínuszok, legalábbis a hőmérő higanyszála napról-napra lejjebb kúszik, így nem árt, ha beszerezzük, a gardróbunk ilyenkor elengedhetetlen kellékeit, a pulóvereket. A választék óriási, így portálunk csak egy kis ízelítőt ad a 2013-2014-es trend alapdarabjaiból, melyből kedvedre válogathatsz. Indulhat a stílusvadászat!

A színátmenetes pulóvereket mindenki bátran hordhatja, amennyiben úgy érzed, hogy igazán színes egyéniség vagy. Feltűnő és meleg és mivel szabásából adódóan lenge, egy meleg alsót is felvehetünk alá.

A kötött örökzöld. Pláne ha az eltér a tömegtermékektől. Az általunk választott darab nemcsak színe miatt lehet az idei tél kedvence, hanem azért is, mert a maga egyszerűsége ellenére hivalkodó és szexi.

És ha már a kicsit extrémebb fazonnál tartunk, jöjjön egy kis Amerika. Pólókon, tornacipőkön az elmúlt hónapokban is szívesen viseltük az államok csillagjait, melyektől a didergős hónapokban sem kell elbúcsúznunk. Ki vállalja be?

Ha valami igazán nőiesre vágysz, utazz az időben és romantikázz. Kalandozz a 15. századi Itáliában és vedd fel ezt, a már-már zakóra hajazó pulóvert. Alkalmakra, randevúkra egyaránt ajánljuk!

És maradjunk a szexi stílusnál, hiszen a csipke a téli kollekciónkból sem hiányozhat. Igaz melegítő funkcióját nem igazán látja el, de a szépségért olykor meg kell szenvedni. Pláne ha egy igazán pörgős hétvégi buliról van szó, ahol egyébként sincs szükség a réteges öltözetre.

Végül pedig egy jól bevált klasszikus. Egy szolid, pamut pulcsi, angyalszárnyakkal a hátrészén. Szinte nincs is olyan szett, amelyhez ne passzolna a kissé bőre szabott felső. Igazi jolly joker lehet a szekrényben!

Címkék: divatpulóver