Kire ütött ez a gyerek?

Ahogy azt Janikovszky Éva megírta már rendkívül szórakoztató formában, egy kisbaba születésekor az egész rokonság és baráti kör rögtön versengve bizonygatja, hogy vajon melyik felmenőjére hasonlít inkább az apróság.
Kapcsolódó cikkek

Később a vélt vagy valós párhuzamok köre a szokások és személyiségjegyek garmadájával bővül. Ld.: „Apád is pont ugyanilyen hisztis volt kiskorában!” Végül eljön az a pont, amikor a szülők viszontláthatják gyermekeiktől jó és kevésbé kívánatos cselekedeteiket is, például ahogy a gyermek eltorzult fejjel, mérgesen kiabálja testvére arcába: „Megértetted?!”

Hogy az alábbi állatok önmagukban cukik, vagy, mert ennyire hasonlítanak egymásra, vagy a köztük levő kötelék miatt azok, azt döntse el mindenki maga. (Mindenkinek igaza lesz.)

És, hogy megmutassuk a tanulás folyamatában nagyon fontos szerepet játszó utánzást, nem is beszélve annak szupercuki voltáról, hoztunk egy kis videót is. Érdemes picit türelmesnek lenni: ahogy a felvételen szereplő szerteguruló kis krumplik francia bulldog kölykök egyre jobban belelendülnek az anyjuk által mutatott mozdulatok és hangok lemásolásába, úgy növekszik a szívolvasztási együtt hatója is a szösszenetnek!