Megfestette leendő férjét, még mielőtt találkoztak volna

Sokáig a barátjának se merte megmutatni a képet.

Chloe Mayo nyugodtan kijelentheti, hogy álmai férfijával házasodott össze, és erre még bizonyítéka is van. Méghozzá egy 2009-ből származó festmény, amire az akkor még szingli Chloe egy szerelmespárt festett. „Nem vagyok hivatásos festő, csak akkor állok neki festeni, ha úgy érzem, ki kell adnom magamból az érzéseimet. Az a pillanat egy ilyen volt” – mondta.


Képek forrása: The Daily Mail

Ezt követően a festmény, rajta a szakállas férfival a szoba sarkába került és évekig ott porosodott, mígnem Chloe az interneten rá nem bukkant Michealre, akivel hosszas levelezésbe kezdett. Csak néhány hónap múlva találkoztak, ám a lány akkor is alig akart hinni a szemének, Micheal ugyanis pontosan úgy nézett ki, mint a 2009-es kép férfialakja.

Amikor hazaértem a randiról, a festményt az ágy alá dugtam. Az elején nem mertem neki megmutatni, nehogy elijesszem. Csak néhány randival később vettem a bátorságot, és szerencsére nem riasztotta el. „Azóta a kép kiemelt helyen van a nappalinkban, az első találkozásunk után három évvel ugyanis összeházasodtunk.”

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!