A nők szeretik, ha szőrös!

No, nem kell semmi rosszat feltételezni, mi éppen csak a 2012-es őszi-téli táska trendre gondolunk. A szőrös szütyők ugyanis idén is hódítanak! Nézzük a kínálatot!

Mielőtt a kedves, hölgy olvasóink elkeserednének, van egy jó hírünk! Azért, mert a naptár már az ősz beköszöntét jelzi, nem burkolózik minden szürkeségbe! Legalábbis a divatvilág biztosan nem. A táska trend őszi-téli felhozatalában is vannak üdítő darabok, amelyek bearanyozhatják öltözékünket és vele együtt mindennapjainkat is. Most ezekből válogattunk egy csokorral.

Nagy cipő, nagy táska

Egy csinos, magas sarkú cipő nem is lenne az igazi, ha nem választanánk hozzá izgalmas, vagy éppen egyszerű, de annál nagyszerűbb kiegészítőket. Táskák terén is a nagyméretű pakkokat ajánljuk, hiszen ebben minden elfér, ami egy női szütyőben elengedhetetlen. Főleg, ha a munkahelyi kellékeinket is elrejthetjük benne! A barna, az arany és a mályva színek 2012 őszén is ott vannak a TOP 10-ben.

Minta, minta hátán

Az ocelot és a párduc minta gyökeret vetett a világcégek kollekcióiban. Mintha csak megállt volna az idő, ezek az állati motívumok szinte mindig, mindenhol visszaköszönnek. Arra viszont vigyázzunk, hogy mintásat, mintással ne vegyünk fel, rossz párosítás esetén előnytelen lehet! És ez a táskákra is vonatkozik!

Praktikusan nőcis

A batyuk esetében nem utolsó, ha nemcsak dizájnos a tasi, de praktikus is. A vállon és kézben egyaránt hordható tatyók elfoglalták a képzeletbeli dobogó legfelső fokát, nem csoda, hogy a Chanel is piacra dobott egy ellenállhatatlan táskát!

Szeretjük, ha szőrös

Álmom egy Vuitton. Valljuk csak be magunknak, titkon mindig is szerettünk volna egy utánozhatatlan Louis Vuitton-t. Főleg ha szőrös darabról van szó, amit nemcsak ősszel, de télen is hordhatunk! Igazán egyedi szütyők ezek, az utcán garantált sikere lehet viselőjének!

Itt az alkalom

Szeptemberben újra beköszönt a színházi évad, így ha egy kis kulturális kikapcsolódásra vágyunk, a ruhánkon túl, a táskánkra is kell gondolnunk. Egy, éppen csak a telefonnak, zsebkendőnek és személyes okmányoknak helyet biztosító zsebszütyő bármikor jól jöhet, ha kiöltözős, puccos bulira készülünk!

Címkék: divattrendtáska